לפני סגירת החשבון
משכו את כל היתרה, כולל כל הכסף בפיאט וכל נכסי הקריפטו, לחשבון או לארנק מחוץ ל־Buburuza לפני בקשת מחיקת החשבון. אי אפשר להשלים את המחיקה כל עוד נותרה יתרה. יש להחזיר לכם את כל הכספים שנותרו לפני הסגירה.
בדקו כל חשבון וארנק וודאו שהמשיכות הושלמו. הסדירו תשלומים ממתינים ופעילות אחרת בחשבון לפני האישור הסופי לסגירה.
אם אינכם מצליחים למשוך יתרה או להסדיר פעולה ממתינה, פנו לתמיכה. אל תמשיכו במחיקה כל עוד נותרו כספים.
שמרו דפי חשבון או רשומות שתזדקקו להם לפני סגירת החשבון.
באתר
פתחו הגדרות (Settings) ← פרופיל (Profile) ← סגירת החשבון (Close your account). בחרו פנייה לתמיכה לסגירה (Contact support to close) ופעלו לפי התהליך המתאים לחשבונכם. לפני השלמת הסגירה, ודאו שכל הכספים הגיעו לחשבון או לארנק החיצוני שלכם ושלא נותרה יתרה ב־Buburuza.
בנייד
לאחר משיכת כל הכספים ואישור שלא נותרה יתרה, פתחו הגדרות (Settings) ← מחיקת חשבון (Delete account). קראו את האישור. אם החלטתם להמשיך, בחרו המשך (Continue) והזינו באפליקציה את קוד האימות שנשלח בדוא״ל. אשרו מחיקה לצמיתות (Delete Forever) רק אם ברצונכם למחוק את החשבון וכל הכספים כבר הוחזרו לכם.
לאחר בקשת הסגירה
לאחר המחיקה לא ניתן לשחזר את החשבון או להשתמש בו.
שמרו את אישור הסגירה או את שיחת התמיכה. שליחת בקשה אינה אישור לכך שהחשבון נסגר.
מחיקת האפליקציה או הסרת ארנק אינן סוגרות את החשבון הפיננסי. לעולם אל תשלחו סיסמאות, קודי אימות, פרטי כרטיס מלאים או מסמכי זהות בהודעת תמיכה כללית.